вторник, 9 октомври 2012 г.

Пикник област

Ето какво трябва да знаете за новата област, пикник областта!

Отидете в Пондингтън, за да я посетите. Тя ще бъде отключена от ниво 11 нататък. Тук ще имате възможност да използвате и превръщате своите фермерски продукти в кулинарни деликатеси и да ги продавате на специална форма фермерчета - така наречените “мъничета”!


Изображение

Мъничетата нямат търпение да задоволят глада си или жаждата си на твоята будка за сода или за бързо хранене, и те ще седнат да хапнат, ако ги храниш и ще платят за твоите услуги (между 80 и 100 процента от стойността на инвестираните продукти), може и да ти оставят бакшиш.

От ниво 11, ще можеш да закупиш будка за вода (за 7000 кД), която ще дойде с маса за двама. Тук можеш да приготвяш сокове и млечни шейкове. От ниво 12, ще можеш да отключиш будка за бързо хапване за 8400 кД - разбира се, будката за хапване ще бъде с маса за двама. Можеш да наемеш трета маса срещу Кредити - тази маса може да се намери в средата. В будката за хапване можеш да приготвяш различни ястия като хляб на клечка, салати и различни видове чипс.

За да можеш да задоволиш всяка прищявка на мъничетата, имаме и нова линия продукти за кухнята за майонеза: заедно с майонезата, сега ще можеш да произвеждаш и вкусен кетчуп от домати (от ниво 17 нататък).

За да произведете едно зареждане с кетчуп са необходими 450 домата, и ще получите “жътва” от 5 бутилки кетчуп, както и 3 600 точки на всяка “жътва”. Времето за производство ще бъде 06:15 часа. Твоите мъничета просто ще обожават чипса заедно с твоя вкусен кетчуп!

Ако имате проблеми с отварянето на някоя област в играта, моля изчистете кеша на своя браузър.

Любопитен ли си? Тогава разгледай новите възможности СЕГА!

Няма коментари:

Публикуване на коментар