вторник, 24 юли 2012 г.

Мисии с Олио - От първа до 60-та

Тук ще напишем мисиите с олио от 1-ва до 60-та. За всяка мисия ще ви покажем информация за мисията и в някои дори нужните продукти и печалбата при изпълнение.


Див мед (1)
Здравей и добре дошъл в пътешествието си към ферма номер 4! Докато стигнеш до там, сме ти приготвили малко мисии за разрешаване. Не се наложи да павираме пътя с твърде големи плевели, но тук там се намират малко петна от олио :) Най-добре се захващай още от сега!
1. 6 500 метличина, 300 мед – 495 000 точки.
Плодово мляко (2)
Имаме купчина останали плодове от последната беридба. За щастие има група граждани, които експериментират с нов вид кисело козе мляко. Подкрепете усилията им, и им изпратете нужните продукти!
2. 18 600 червен касис, 75 кисело мляко – 496 298 точки.
Малинов бонбон (3)
Оле мале, този експеримент с млякото не протече толкова добре! Е, ако животът ти даде лимони, направи си лимонада, както се казва.  И така, вместо мляко, хората от Мууград искат да произведат малко сладки малинови бонбони, за да забрвят случката с киселото мляко. Разбира се, ти ще бъдеш възнаграден за усилията си.
3. 5 650 малини, 315 бонбони – 498 270 точки.
Фермерска закуска (4)
Всяка сутрин на фермер, трябва да започва със здравословна закуска, тъй като дневните задачи изискват много сила. Имаш съставките за една здравословна фермерска закуска, нали?
4. 15 600 картофи, 11 200 яйца – 506 380 точки.
Печена ябълка (5)
Не трябва да е Коледа, за да се насладиш на една вкусна печена ябълка! Доставка от канела току що пристигна от КапиБадос, затова нека организираме фестивал на печената ябълка и да поканим гости от целия свят! Твоята част в тази мисия? Просто е: Ще доставиш ябълки и мед!
5. 2 150 ябълки, 505 декоративни рибки – 508 530 точки.
Мати (6)
Брус Бейкър тъкмо се завърна от своето средновековно пътешествие, и е станал истински последовател на Средновековните ястия. Изпратете му малко краставици и риба; той няма търпение да приготви някои от новите рецепти.
6. 175 000 краставици, 300 мед – 511 250 точки.
Почит на цветята (7)
Забавното джудже на Зелена Империя скоро ни изпрати цяла количка с цветя, бастеонът на които (твърди се) най-големите слънчогледи. Ще им покажем! Да им изпратим наистина най-големите слънчогледи на света, и да смесим малко красив здравец. Моля, помогнете ни!
7. 6 350 мушкато, 5 400 слънчоглед – 505 010 точки.
Синя кръв (8)
Продавачката на рецепти в Пондингтън охлажда своите краченца вътре в къщата, навън не и става все по-кръгла. Ето защо я поставихме на диета. За да повдигнем духа й, решихме да и дадем малко вкусно козе мляко с вкус на къпина вместо шоколад. Ще ни изпратиш ли нужните съставки?
8. 6 530 купини, 950 козе мляко – 507 946 точки.
Карфиолов кейк (9)
Една диета наистина прави чудеса! Не само, че продавачката на рецепти вече загуби няколко килограма, но също така се чувства пълна с енергия и иска да опита една нова рецепта. За това, ще и трябват малко карфиоли и сирене.
9. 19 150 карфиол, 412 кашкавал – 511 190 точки.
Спаначена салата (10)
И без това, кой обича спанак? Добре, Попай ще изяде цяла количка с една глътка. Въпреки това, имеме нова рецепта за спаначена салата с много майонеза в нея. Ще ни изпратиш ли съставките? Ще получиш награда, разбира се!
10. 33 000 спанак, 480 майонеза – Четвърта ферма.
Плашила (11)
Достатъчно е да те побърка! Тези гадни врани се натрапват в нашите поля в търсене на нашите вкусни малини, кълват по всичко и пълнят коремите. Трябва да поставим малко плашила! Моля да ни помогнеш!
11. 336 кълбета прежда, 100 Плашило – 516 000 точки.
Дворове за боклук  (12)
Някой се нуждае от нашата помощ. Дворовете за боклук в Garbage Garage са пълни с ръждясали коли. Осигурете ни малко царевично олио и вълна, за да могат собствениците да смажат колите и да продадат частите им.
12. 460 царевично олио, 1 400 вълна – 523 880 точки.
Омлет от домати (13)
Омлетите от шунка и гъби са толкова старинни! Да изпробваме нова рецепта с органични домати и да направим малко магия! Преди да представим нашето творение на публиката, трябва да го изпробваме детайлно с много хора. За да сме сигурни, се нуждаем от твоята помощ, защото няме толкова много домати и яйца в склада, колкото се надявахме.
13. 42 000 домати, 8 000 яйца – 534 800 точки.
Синя кръв 2 (14)
Нашата бедна продавачка на рецепти има разстроен стомах от всичкото това кисело мляко с вкус на къпини. Искаме тя да облекчи стомаха си от болката и ще и предложим алтернатива. Моля достави малко боровинки и краве мляко преди продавачката на рецепти да излезе в стачка!
14. 15 420 боровинки, 3 630 мляко – 540 204 точки.
Слънчогледов финес (15)
Погледни се, вече си истински специалист по царевично олио! Време е да научиш за следващият вид олио. Конструктурите на нашата преса за олио наистина се нуждаят от малко слънчоглед и бонбони, иначе няма да ти дадат рецептата за слънчогледово олио. Дайте им каквото искат!
15. 5000 слънчоглед, 265 бонбони – 550 550 точки и отключване на производството на Слънчогледово олио.
Консервирана риба (16)
Докато произвеждаме страхотно олио, получаваме много идеи как да използваме това олио. Да се опитаме да произвеждаме консервирана риба. Ще трябва първо да изпробваме няколко нови неща. Можеш ли да произведеш няколко риби и олио за изследвания?
16. 480 царевично олио, 777 декоративни рибки – 551 640 точки.
Чили козе мляко (17)
Внимание, внимание! Репичките порастнаха много лютиви тази година. Продавача на семена има нов сорт в запас, но е твърде лют, за да се яде от някой, наистина. Ще се опитаме да добавим малко козе мляко, и да го продадем като чили козе мляко!
17. 84 000 репички, 1255 козе мляко – 554 475 точки.
Салата от краставици (18)
Просто е страхотно! Благодарение на новия вид олио, можем да изпробваме нова рецепта за салата без да използваме мазна майонеза. Само с малко олио, нашата салата от краставици ще е по-свежа на вкус от всякога и по-вкусна от преди! Ще ни помогнеш ли със съставките?
18. 917 слънчогледово олио, 277 000 краставици 559 816 точки.
Цвете салата (19)
Новинарчето Нед готви нещо, усещам го. Откакто обеща да се допитаме до живота на козите в техният затворен кръг (примерно козе ферма), някак си започна да харесва вкуса на маргаритките. Ще му направим вкусна закуска от маргаритки и мед! Можеш ли да ни помогнеш!
19. 42 000 маргаритки, 625 мед – 560 400 точки.
Цветя за олио (20)
Виждали ли сте цветя да си падат по олио, винаги си представям известните слънчогледи на Луказ Кранч. Също така сме измислили, нов начин за изработване на здравец за козите, който е малко по-смилаем. Ще смесим малко олио в техният здравец, което трябва да свърши работа! Ще ни помогнеш ли?
20. 12 300 мушкато, 670 царевично олио – 559 600 точки
Фураж за прасета (21)
Според стара поговорка, дъбовете най-вероятно няма да дадат плод тази година. Това не е добре, понеже иначе ще трябва да храним прасетата в гората? Моля помогни ни да се запасим с фуражно цвекло и картофи, за да не огладнеят прасетата!
Майонеза (22)
Има оплаквания, че майонезата произвеждана от Весела Ферма не е толкова скусна, колкото е била преди. Това вече няма да се толерита! Моля достави слънчогледово олио и яйца, ще се опитаме да направим нови смеси…
Зелена и бяла връзка (23)
Саксоните са хора, които обичат да пътуват. Ето защо те ще посетят двете селца на Весела Ферма скоро. За тяхното специално посрещане, ще приготвим фестивал на цветовете на Саксония, който е двуцветен от бяло върху зелено. Може ли да приготвиш малко тиквички и аспержи?
Розова коса (24)
Урааа, карнивала идва скоро! Ох, как обичам бутките, на които продават захарен памук. По стечение на обстоятелствата, спешно се нуждаем от вълна и малини (за вкус). Можеш ли да ни помогнеш?
Няма да има рапица! (25)
Готов ли си да направиш малко прогрес в производството на олио? Е, нека започваме като изпробваме малко нови смесици от царевица и рапица!
Мед от детелина (26)
Буря отнесе всички слънчогледови и карфиолови поля, факт който застрашава продукцията на мед в цела Весела Ферма! Да опитаме детелина като заместител. Можеш ли да ни помогнеш?
Мляко от зеленчуци (27)
Е, знаеш… Сокът от моркови се предполага да е здравословен, но някак си се чувствам малко по-оранжев напоследък. Моята идея: Да го смесим малко бяло мляко, може би това ще помогне за моето объркване. Ще ми помогнеш ли със съставките?
Кисела риба (28)
Леле мале! Какъв фестивал беше вчера! Отчаено се нуждаем от кисела риба, за нашият махморлук, иначе няма как да обработим фермите си! Ще ни помогнеш ли с малко декоративни рибки и малко грозде? Ще нагласим вкусна закуска за нула бройки!
Парад на пуканки (29)
Забавните джуджета от Зелена Империя приготвят доста особен спектакъл: Парад на пуканките. Както се знае, те все още нямат царевица за пуканките и вълна за торбите, които ще използват за временно съхранение на царевицата. Ще им помогнеш ли?
Ябълково песто (30)
Ябълките са моя любим плод, и аз мога да ги превърна в почти всяко ястие! Този път ще се опитам да направя ябълково песто. Имам достатъчно ядки, но все още не ми достигат ябълки, при това голяма част от тях. Ще ми помогнеш ли? Разбира се, ще те възнаградя!
Кисело мляко от зърно (31)
Фермерската асоцияция е решила да подкрепи здравословните усилия на фермерчетата още повече. Вместо кошница с бонбони, примамката ще бъде пазарна сергия с прясно кисело мляко на гранули. Ще ни помогнеш ли?
Олио от плодове (32)
Продавачката на рецепти ти изпраща поздрави. Нощ след нощ, тя е в кухненската си лаборатория, изпробвайки различни видове рецепти за олио. Най-новата включва олио от плодове. Както знаеш, тя не пести продуктите. Ще й доставиш ли кубе с слънчогледово олио и голяма купчина соливи до нейната кухненска лаборатория, моля?
Сладка майонеза (33)
Трябва да направим нов вид майонеза за плодовите салати в КапиБадос. Мислехме просто да използваме нашата стандартна майонеза и да я забъркаме с малко мед. Това ще е страхотно! О…да, можеш ли просто, нали знаеш, да доставиш съставките, ще бъде страхотно.
Средоземноморско усещане (34)
Не само паста и пица! Средиземноморската кухня има още няколко вкусни ястия в запас. Докато бях на почивка пробвах малко столични тапас и антипасти, и сега искам да ги пробвам сам. Ще ми доставиш ли малко тиквички и оли от рапица, моля?
Към тиквите! (35)
Време е да понаучиш малко повече и да опиташ нов вид олио. Този път, предмет на нашите изследвания ще бъде тиквата! Експериментирай с малко царевично олио и тикви, докато сметнеш че е готово. Съвет: Просто достави достатъчно олио и тикви. Ююю хууу!
Капан за мишки (36)
Добрата примамка хваша хубава риба, казват хората. Е, нямаме достатъчно примамка под ръка, но искаме малко риба. Няма да се притесняваш, ще ги хванем сами! Въпреки всичко, все пак ще ни трябва примамка. Можещ ли да доставиш малко сирене и може би капани за мишки?
Пунш от сливи (37)
Бабите във Весела Ферма искат да избегнат смърт от скука, затова те изпробват нова яйчена рецепта за следващата зима. Моля достави малко яйца и купчина сливи!
Зелено изкушение (38)
Здрав ентусиаст ли си за нова освежаваща и малко калорийна диета? Не? Идеално! Тогава няма да ти са нужни всичките тези билки и козе мляко. Моля достави малко от своите продукти на мен, за да направя една количка прясно зелено мляко с билки.
Ябълков пакет (39)
Както вероятно знаеш, аз обожавам ябълки. Искам да рекламирам този изключителен продукт още малко и да изпратя примери на хора в света. Имаш ли достатъчно ябълки и малко вълна за подложка на пакетите? Е, имаш? Не, тогава се снабди!
Маста трябва да си отиде! (40)
Здравната асоциация започна нова кампания, в която приканва всички фермери да извадят от своите запаси с олио и сладки и да дарят на групи за помощ. Скоро те ще започнат да събират бонбони и тиквено олио.  Бъди там или бъди квадрат!
Доматен пудинг (41)
Пудингова аларма! Във Весела Ферма, ще се състои пудингова битка. За това, те се нуждаят от пудинг с розов цвят. Е, така или иначе никой няма да яде пудинга, можем да използваме евтини домати вместо скъпите малини. Ще ни помогнеш ли?
Горска салата (42)
Дървосекачите в лесовъдството се оплакаха, че получават само сухи храни, което ги прави дебели и изморени. Какво ще кажете за нещо свежо и леко, за разнообразие? Да им направим горска салата съдържаща вкусни малини и къпини!
Кисело мляко с цели плодове (43)
След като изтръгнахме толкова много от тези малки плодове за горската салата на дървосекачите, решихме да направим кисело мляко, за да отпочинат изморените ни пръсти. Затова, следващото нещо, от което се нуждаем е кисело мляко, и…тикви. Да, тикви. Добре ме разбра.
Треперещи джуджета (44)
Тези малки джуджете сигурно измръзват в показните си градини! Затова трябва да им изработим някакви палтенца, да ги стоплим. За това, очаено се нуждаем от вълна. И няколко градински джуджета, може да ги използваме като манекени!
Олио от ядки (45)
Производството на олио е доста разнообразно. Нека пробваме нов вид олио. С достатъчно орехи и няколко капки слънчогледово олио, тайната на ореховото олио вече не трябва да бъде тайна за теб!
Пюре от круши (46)
Обитателите на Весела Ферма имат най-добрите итеи, както знаеш. Най-новата ни идея е да произвеждаме пюре от круши вместо старото отегчително ябълково пюре. Също така може би знаеш, че ни трябва твоята помощ. Липсват ни правилните съставки!
Чери бисквитка (47)
Отново, искаме да изпробваме нова рецепта за сладко. Моля достави череши и малко обикновенни бонбони, за да ги смесим с черешите. Защо ще ги наричаме Чери Бисквитки? Ами…ще запазим костилките в черешите!
Сушени сливи (48)
Отново, прегледахме рафтовете си и открихме купа сушени сливи, които за съжаление са били захвърлени. За да се погрижим за сливите, решихме да ги направим на олио. Моля достави малко сливи и олио от рапица, да видим дали ще проработи!
Плодова спаначена салата (49)
Помниш ли последната спаначена салата с много майонеза? Мислихме си да направим спаначената салата малко по-плодова и да пробваме с малко ягоди. Ще ни помогнеш ли, моля?
Аларма за хапване (50)
Време е да започнем истинксо производство. Маслини в олио от орехи е най-новото нещо в кухнята на Весела Ферма. Моля те достави ни от тези изключителни съставки, и ще отключиш върховното производство на олио: Тайната на зехтина!
Лятно парти (51)
Помогни ми, аз съм в беда! Доставката на цветя за украсяването на следващото голямо лятно парти не е пристигнала все още. Трябва да измисля нещо бурзо, иначе няма да имаме цветя тази годинаw! Ще ми помогнеш ли, моля? Трябват ми малко здравец и метличина!
Грозд с гореши черешки (52)
Искам да убедя продавача на рецепти за своята нова рецепта с череши. За целта, трябва да пресъздам вкуса на Френски черешки. Не лесна задача, уверявам те! Можеш ли да ми помогнеш със съставките?
Лека торта от круши (53)
Пекарят във воденицата е натоварен със задачата да разнообрази рецептата за ябълков пай на продавача на рецепти: Той трябва да използва круши вместо ябълки и царевица вместо брашно. За съжаление той не разполага с нужните съставки. Ще му помогнеш ли?
Вкус на вино (54)
В запас, имаме голяма купчина с грозде. Въпреки това, то се е поразтекло малко, и трябва да кажа, тази течност е някак вкусна! Ще доставиш ли малко маслини и сирене в нашата изба? Ще бъде страхотно!
Салата от цветя и ядки (55)
Това Новинарче Нед, с неговите маргаритки е доста прав относно вкуса! Изпробвах ги с малко орехи, и твърдя да кажа, че тази салата е отлична! Можеш ли да ми доставиш още съставки, за да мога да хапна още от тази вкусна салатка?
Великият балон (56)
Чесънът е изключително здравословен, но има един недостатък: Миризмата, която човек бълва, след като е хапнал от това здравословно нещо. Ето защо, чревоугодниците предпочитат чесъна маринован. Ще ми доставиш ли малко съставки, за да се запася?
Храносмилателни проблеми (57)
Е, това ще е трудно… Някои от нашите крави имат храносмилателни проблеми напоследък. Не знаем кой от техните стомаси е причината за проблема, но не бихме опитали лекарства, а вместо това смесица от кисело мляко и сливи. Ще помогнеш ли на кравите, моля? Те ще са много благодарни!
Мазни пръчки (58)
Нашите приятели във Забавна Пица искат да организират специални седмици на аспержите в своите ресторанти, затова те имат нужда от малко изключителни примери на аспержи. Ще им помогнеш ли? Ох, и докато си на тази тема, ще изпратиш ли и малко олио от тикви? Много благодарим!
Миризлива бомба (59)
Ти много щедро помогна на кравите и техните храносмилателни проблеми, помниш нали? Е, имаше малко… страничен ефект. Искаме да отвърнем на удъра, затова са ни нужни много лук и чесън. Ще ни помогнеш ли, моля?
Палачинки с боровинки (60)
Нашите ферми са известни по целия всят, и имаме много посетители всеки ден. Този път са автобуси пълни с Американски туристи. Искаме да ги накараме да се почувстват удома, но нямаме хамбургери. Въпреки това, измислихме много оригинална рецепта за палачинки с боровинки. Ще ни доставиш ли малко боровинки и яйца? Разбира се, усилията ти ще бъдат възнаградени!

Няма коментари:

Публикуване на коментар