четвъртък, 28 юни 2012 г.

Мулти-тъч контрол

Как да активирам мулти-тъч контролирането?В долната дясна част на твоята градина ще видиш бутон, който ти позволява да превключваш между контрол с мишката и мулти-тъч контрол.



Освен това, можеш да позволиш на играта автоматично да засича кое устройство използваш за влизане в играта. Нашата интелигентна система автоматично ще активира правилния метод за контрол в зависимост от устройството, чрез което играеш.

Тази опция може да бъде активирана в твоя Профил, чрез отмятане на кутийката намираща се до "Автоматично тъч засичане" и запазване на промените.

Какво означава това за теб?
Това което си извършвал чрез натискане на мишката, ще бъде извършване чрез натискане с пръст на твоето мобилно устройство. Като цяло има две конкретни опции:
a) Хранене на животни без Мишка
Натискане на пръста ти ще нахрани животните незабавно. Няма да се налага постоянно да дърпаш и пускаш предметите, просто натисни с пръста си няколко пъти.

b) Закупуване в магазините, правене на рецепти в мелницата, на пазара или чрез договор
Когато закупувате неща при продавача на семена например, дърпането и пускането ще бъде заместено от натискане върху съответния продукт и автоматично ще се отвори прозорчето за закупуване, което ти позволява да въведеш желаното количество. В мелницата, незабавно ще получиш допълнителна информация относно рецепти и потвърждението, а във будката с билети ще се отвори прозорче, когато избираш предмет за фермерската къща.
c) Преразпределение на сгради
Натисни с пръста си на сграда, която искаш да преразпределиш, след това натисни на мястото, на което искаш да я преместиш.
 
Опцията за местене и пускане ще бъде заместена от натискане с пръст.

*Когато приложите това на компютър, вие ще храните животните, пазарувате при продавача на семена или работите в останалите места, които се влияят от опцията, като не плъзгате мишката, а само когато кликнете върху желания обект.

Няма коментари:

Публикуване на коментар